2021 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Alınır Mı?

Sportif duruş ve asi bir rüzgarıyla özellikle gençlerimizi kendisine bağlayan Alfa Romeo, 2019 yılına hazırlık yapmaya başladı. Firmanın yeni modeli olmaya hazırlanan Stelvio Quadrifoglio, yepyeni özellikleriyle ve yine markasına ait özgü duruşuyla Alfa Romeo tutkunlarını heyecanlandıracak gibi görünüyor. Bu defa SUV teknolojisine yönelen marka, diğer araçlar gibi sedan model üretmek yerine Stelvio modeliyle gözler önüne çıkacak. Peki bakalım markanın yeni SUV çalışması olan Stelvio, kullanıcılara neler sunacak?

2018 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Özellikleri

Aracın ilk olarak tasarımına baktığımızda dikkatleri çeken şey ön kısımdaki dar ve dikey ızgara modeli oluyor. Ayrıca ön tarafa entegre edilen ızgaraya uyumlu far camı uygulaması da aracın biçimsiz görünmesini engellemiş. Ön kısımdan bakıldığında sportif bir görünüşe sahip olan araç, maalesef ön kısma plaka takma durumunu engelliyor. Bu nedenle diğer Alfa Romeo modellerinde olduğu gibi, plakalar sağ veya sol tampona ilave edilebilir.

Yeni modelin iç tasarımına baktığımız zaman da, kullanıcıların memnun olmadığı hiçbir şeyin ilave edilmediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ahşap ve alüminyum malzeme kullanılan araç, malzemelerle beraber daha da kaliteli hale gelmiş. Ayrıca altı düz olarak tasarlanan direksiyon simidi ayrı bir kullanım rahatlığı verirken, araç içerisinde 7 inçlik bilgi ekranının ve 8.8 inçlik multimedya ekranının bulunduğunu da söyleyebiliriz.

2018 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Motor Seçenekleri

Alfa Romeo’nun yeni aracı tek tip motor özelliği ile karşımıza gelecek. Motorda 2,0 litre güç bulunurken, bu motor turbo özelliğin taşıyacak. Aynı zamanda 280 beygir güç üreten ve 4 çeker sistemi barındıran araç şehir içinde 11 litre, otoyollarda ise 8 litre benzin tüketimi yapacak.

2018 Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio Fiyat Bilgisi

Ülkemizde yaklaşık olarak 450.000 TL’den satışa sunulacak aracın fiyatı, iç kısımda bulunan opsiyonel parçalara göre de değişkenlik gösterecek.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*