2021 Lotus Exige Sport 410 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Lotus Exige Sport Alınır Mı?

Lotus ailesine henüz yeni katılan ve katılır katılmaz adından sıkça söz ettirmeye başlayan Exige Sport 410 modeli, araba tutkunlarının yeni hedefi ve gözdesi olmuş durumda. Kısa sürede birçok araştırmaya neden olan yeni araç, 410 beygirlik motor gücü ürettiği için isminin sonuna 410 ibaresi eklenmiş. Bizler de Lotus ailesinin yeni üyesini merak ettik ve kısa bilgilendirmeler yaparak aracı sizlere anlattık. Bakalım Lotus ailesinin yeni üyesi, nasıl bir yapıya sahipmiş?

2018 Lotus Exige Sport 410 Motor

Lotus ailesinin yeni modeli olan Exige Sport 410 modelinin en çok merak edilenlerinden birisi de motor gücüdür diyebiliriz. 410 beygirlik bir güç üreten Exige Sport, bu gücü isminin sonuna da ekletmiş. Ayrıca V6 benzinli ve 3.5 takviyeli bir motora sahip olan araç, 6 ileri manuel vites kutusuna da sahip. Bu nedenle performans sever kullanıcılar, doğrudan bu araca yönelecektir diyebiliriz.

2018 Lotus Exige Sport 410 Fiyatı

Araç fiyatı henüz netleşmese de, araç uzmanları bir takım tahminlerde bulundu. Tahminlere göre aracın fiyatı 75.000 TL seviyesinde ilerleyiş gösterecek. Tabii ki yakın zamanda kesin fiyat açıklaması yapılacağı için, belirlenen tutarlar henüz tahmin olarak hafızalarda kalıyor.

2018 Lotus Exige Sport 410 Çıkış Tarihi

Lotus ailesinin yeni üyesi olan Exige Sport 410 modelinin, 2019 yılının ikinci çeyreğinde çıkması bekleniyor. İlerleyen zamanlarda daha yakından takip ederek, size yeni bilgiler vermeye çalışacağız.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*