2021 BMW 1 Serisi Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 BMW 1 Serisi Alınır Mı?

Alman otomotiv devlerinden birisi olan BMW, 1 serisinin 2019 versiyonunu gözler önüne sermeyi planlıyor. Yılın her döneminde başarılı çalışmalarıyla kullanıcı kitlesini sürekli arttıran BMW, bu defa da 1 serisinin detaylarını vermeye hazırlanıyor. Aracın henüz net fiyatı belirlenmese de, özellikler nispeten belli olmuş durumda. Peki bakalım 2019 BMW 1 modeli, hangi özelliklerle karşımıza gelecek?

2019 BMW 1 Serisi Özellikleri

2019 BMW 1 serisinin motoruna göz atacak olursak, bu konuda net bir bilgi edinemediğimizi söyleyebiliriz. Fakat sızıntılara göre turbo şarjlı bir motor yapısı ve dört çekiş güç bulunacak. Ayrıca paketler halinde çıkması beklenen aracın hem dizel hem de benzinli motor seçenekleri bulunacak. BMW 1 serisinin henüz görüntüleri bile belli değilken, firmaya sızabilen bazı kullanıcılar sosyal medyada araçla ilgili görseller yayınladı. Tabii ki bu görselleri gören BMW seven kullanıcılar da, 1 serisi için şimdiden heyecanlanmaya başladı.

2019 BMW 1 Serisi Fiyatı

2019 BMW 1 serisinin henüz Türkiye fiyatı belli değil. Lakin diğer ülkelere sabit bir fiyatla dağıtılması beklenen aracın, sabit fiyat değeri de 21.840 Euro olacak. Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı bile belirsizken, aracın Türkiye fiyatını sorgulamak şuan için çok erken. Lakin araç Türkiye sınırına girecek olursa, o anki borsa kurları fiyatı belirleyecek etkenler olacaktır.

2019 BMW 1 Serisi Çıkış Tarihi

Aracın birçok özelliği, fiyatı ve tasarımı şuan için belli değil. Bu bilgilere ulaşmak da, tarih erken olduğu için bir hayli zor. 2019 BMW 1 Serisi, yüksek ihtimalle 2019 yılında tanıtılacak ve satışa sunulacak. Fakat ortaya çıkış yılının herhangi bir günü, haftası veya ay’ı şuan için belli değil.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*