Moto Z2 27 Haziran’da Tanıtılacak!

Lenovo’nun akıllı telefon üzerinde uğraştığı marka Motorola, yeni bir cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz aylarda Moto Z2 Play modelini tanıtan marka, bu sefer de Moto Z2 modelini görücüye çıkaracak. Üstün özelliklerle beklenen cihazın, önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

27 Haziran Etkinliği Duyuruldu

Lenovo, 27 Haziran gününe dair bir etkinlik yapılacağını açıkladı. Etkinliğin kapak tasarımında ise, Moto Z2 hakkında ipuçları görünüyor. Büyük ihtimalle 27 Haziran günündeki etkinlikte, yeni model kullanıcıların ve tüm şirket bünyelerinin gözleri önüne serilecek.

Sızıntılarda İşaret Var

Lenovo, etkinliğe dair bir kapak fotoğrafı düzenledi. Bu fotoğrafla beraber etkinliği duyuran firma, telefon hakkında da ipuçları vermeye devam ediyor. Kapak fotoğrafına baktığımızda, manken bir bayanın elinde telefon görüyoruz. Moto Z2 hakkında ortaya çıkan sızıntılarla, mankenin elindeki cihaz birebir benzerlik gösteriyor. Büyük ihtimalle bugüne kadar internete sızın bilgilerin çoğu doğrulanyor.

Snapdragon 835 İddiası

İnternete sızan bilgilere göre Moto Z2 modelinde, Snapdragon 835 işlemcisi kullanılacak. Ayrıca cihazda çift kamera olması da  bekleniyor. Tabii ki bu beklentiler, şuana kadar meydana gelen sızıntılardan ibaret diyebiliriz. Ayrıca Moto Z2 modelinin 4 veya 6 GB RAM kapasitesine de sahip olması bekleniyor.

Hemen Ardından Moto X4

30 Haziran tarihinde de firmanın, Moto X4 modelini tanıtması bekleniyor. Şu sıralar, Lenovo üstün uğraşlar vermeye devam ediyor. İki cihaz hakkında da son gelişmeleri öğrenebilmek için 27 ve 30 Haziran günlerini bekleyeceğiz.

 

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*