2021 Maserati Levante Özellikleri, Fiyatı, Çıkış Tarihi – Maserati Levante Alınır Mı?

Egzotik tarzda yarattığı araçlarıyla ve tamamen kendi stiliyle yaptığı çalışmalarıyla tanınan Maserati, şüphesiz ki en eski ve en başarılı otomotiv devlerinden birisidir. Alışılagelmişin dışında araç yapılandırmaları yapan ve tamamen kendi tarzına yer veren Maserati, geçtiğimiz zamanlarda aldığı bir kararla SUV teknolojisine yöneldi. SUV modelini ilk olarak Levante adıyla çıkaran ve başarılı bir üretim potansiyeli yakalayan Maserati, yeni araç serisini müşterilerle buluşturarak mükemmel geri dönüşler almayı başardı. Geri dönüşleri hala almaya devam eden Maserati’nin SUV tipi olan aracı Levante’yi inceliyoruz.

2018 Maserati Levante Özellikleri

Maserati Levante, tam olarak araç kullanmaktan keyif almayı bilen insanlar için yaratılmış. 8 vitesli şanzımanıyla, güçlü motoruyla ve akıllı tork yöneticisiyle birleşen Levante, kolay okunabilen göstergeleriyle, rahat ve geniş koltuklarıyla tam anlamıyla bir adrenali aracı diyebiliriz. Adrenalini güven içerisinde yaşamak isteyen insanlarımız, rahatça Levante modelini tercih edebilecekler. Dış ve iç dizayn olarak da tamamen lüks bir yapıda duran Levante, sizi ayrıcalıklı kılacak.

2018 Maserati Levante Sürüş Modu ve Konfor

Maserati Levante, İtalyan iç mimariye sahip teknolojisiyle donatılmıştır. Pürüzsüz bir iç yapıya sahip olan araç, içerisinde bulunan tüm yolculara ferahlık ve rahat bir yolculuk keyfi verecek. Efsane duruşa sahip üç mızraklı logosu da, SUV ve spor araç duruşunda mükemmel bir asalete sahip. Düşük ağırlık merkeziyle beraber yarı yarıya oranda ağırlık dağılımı yapan Levante, sürücülere büyük ve rahat bir keyif verecek gibi görünüyor. Ayrıca araç içerisinde bulunan 8.4 inç boyutunda dokunmatik ekran sayesinde, aracınızın özelliklerini rahatlıkla kontrol edebileceksiniz.

Aracın içerisinde kullanılan Zegna tasarımı, tamamen deriden oluşturulmuştur. Koltuklar, yan kapılar ve üst tavan kısmı Zegna yapısında olmasına rağmen, orijinal ve kaliteli deri kumaş kullanılmıştır. Bu açıdan da bakacak olursak, gerçekten rahat ve konfor bir araç bizi bekliyor olacak. 3.0 Twin Turbo V6 benzinli motoruyla beraber karşımıza gelen Levante, CO2 salınımı da yapmaktadır. İçeride ve dışarıda üstün teknolojiyle donatılan Maserati Levante, sahiplerini üzmeyecek gibi görünüyor.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*