2019 Opel Combo Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2019 Opel Combo Alınır Mı?

2021 Opel Combo Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Opel Combo Alınır Mı?

2019 Opel Combo, beşinci nesli ile Türkiye pazarında satışa sunulacak olup, şimdiye kadar üretilmiş en iyi modeli ile nakliye birincisi olarak kullanıcılarının karşısına çıkacak.  1 tondan fazla yük kapasitesi ile dikkatleri çeken araç, kargo versiyonu ile de satın alınabilecek.

Opel Combo, kargo versiyonu sayesinde hem verimlilik sağlarken hem de değerinin karşılığını sunan özellikleri sayesinde sınıfının en iyi aracı olmak üzere tasarlandı. Dördüncü nesline göre daha teknolojik özelliklere sahip olacak araç, yeni dizaynı sayesinde de göz kamaştıracak.

2019 Opel Combo Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2019 Opel Combo Alınır Mı?

2019 Opel Combo Genel Özellikleri

Yeni Opel Combo, 4.40 metrelik ve 4.75 metrelik iki farklı seçeneği ile kullanıcılarına sunulurken, her iki seçenekte de çift sıralı koltuklar standart olarak sunulacak.

Önden çekişli olan Yeni Opel Combo, kar, çamur ya da kum gibi sorunlu alanlarda da rahatlıkla kullanılabilirken, IntelliGrip antipatinaj sistemi ile her koşula uyum sağlıyor.

Açılır tavanı, opsiyonel olarak satışa sunulurken; uzun yüklerin taşınması sırasında da bu özelliği ciddi bir artı sağlıyor. Aşırı yüklü olup olmadığını kontrol edebilecek sensörü ile bir ilki başaran Combo’nun, istenmesi durumunda manuel olarak da yük durumu da kontrol edilebilecek.  Yük sınırı %80’e ulaştığı zaman beyaz bir ışık yardımıyla sürücü uyarılırken; yük sınırı aşıldığı zaman ışık turuncu renge dönüşecek.

Yan koruma sistemi ile birlikte araçta 12 sensör bulunmaktadır. Düşük hızlarda bile araca çarpma ihtimali olan engellere tespit edilebilirken, 28 farklı saklama bölmesi ile sürücülere kolaylık sağlıyor. Bunun dışında 2019 Opel Combo’da bulunacak güvenlik özellikleri ise;

  • Opel Eye Ön Kamera Sistemi
  • Akıllı Hız Adaptasyonu
  • Sürücü Yorgunluk Tespit Sistemi
  • Otomatik Fren Destekli Ön Çarpışma Uyarı Sistemi
  • Otomatik Cruise Control olarak belirtilebilir.

2019 Opel Combo Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2019 Opel Combo Alınır Mı?

2019 Opel Combo Teknik Özellikleri

4 farklı motor seçeneği ile sunulan 2019 Opel Combo, araç yakıt tüketiminde de cimri davranıyor. 1.2 litre turbo benzinli motoru sayesinde 110 beygir güç üreten araç 100 km’lik mesafede 5,5 litre yakıt tüketirken, 1.5 litre dizel motoru sayesinde 76 beygir güç üreten araç ise ortalama olarak 4,3 litre yakıt tüketiyor. Benzinli motorları 6 ileri manuel şanzımana sahip olurken, dizel motorlarında 76 ve 102 beygir güçte 5 ileri manuel şanzıman tercih edilirken; 130 beygir güç üreten motorunda ise, 8 ileri otomatik şanzıman bulunuyor.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*