2021 Yeni Kasa Suzuki Jimny (MK4) Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Suzuki Jimny Alınır Mı?

Uzun yıllardan beri kaliteli araçlarıyla tüm piyasaya hizmet veren ve 48 yıldır mini SUV alanında çalışan Suzuki, yeni Suzuki Jimny modelini tanıtacak. Tam bir jeep modeline sahip olan Jimny, mini SUV seven insanlarımız için hem teknolojik açıdan tatmin edici olacak, hem de görüntüsü gayet şirin duracak.

Bugüne kadar hep dört çekiş araçlarıyla jimny serisini devam ettiren Suzuki 4×4 sektörünün en gözde isimlerinden birisi olmayı başarmıştı. Gün geçtikçe daha farklı alanlarda da geliştirmeler ve düzenlemeler yapan Suzuki, bu defa da 2019 yeni kasa jimny modeliyle karşımıza geliyor. Peki bakalım yeni mini SUV aracımızın motor özellikleri nasıl olacak ve aracın fiyatlandırılması nasıl belirlenecek?

2019 Yeni Kasa Suzuki Jimny (MK4) Motor Özellikleri

2019 Yeni Kasa Suzuki Jimny modeli, oldukça güçlü bir motor yapısıyla karşımıza gelecek. 3.5 litre takviyeli motoruyla gücünü hissettirmeye başlayacak olan araç, 4×4 ve çekiş gücü performansı severler için vazgeçilmez bir araç olma yolunda ilerleyecek diyebiliriz.

Yeni kasa Suzuki Jimny aracın motor gücü ve beygir gücü, sıra dışı iyileştirmeler sayesinde geliştirildi. Bu nedenle araç piyasaya çıkar çıkmaz mutlaka yoğun ilgi ve rağbet görecektir.

2019 Yeni Kasa Suzuki Jimny (MK4) Fiyatı

Alışılmışın dışında motor gücü seven insanlarımız, aracın tanıtılacağını duyar duymaz haliyle fiyatını da merak eder oldular. Fakat aracın, 2019 yılının hangi çeyreğinde çıkacağı belli olmadığı için henüz net bir fiyatlandırma da yer almıyor. İlerleyen zamanlarda ve aracın çıkış tarihine yaklaşıldığında, fiyatlar netleşmeye başlayacaktır.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*