2019 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Cadillac XT4 Alınır mı?

Otomobil tutkunlarının heyecanla beklediği modeller arasında yer alan ve özellikleri bir hayli merak edilen 2019 Cadillac XT4 model otomobil tanıtımı gerçekleştirildi. İddialı otomotiv markalarından Cadillac’ın SUV serisine kazandırdığı bu yeni model arka ve ön kısımdaki büyük led farları ve sportif tarzıyla görenlerin beğenisini kazandı. SUV serisindeki rakipleriyle iddialı yarış içerisinde olan Cadillac, son teknolojiye dayalı sistem ve malzemelerle üretimini tamamladığı XT4 modelini, hem iç hem dış tasarım özellikleriyle donattı. 2019 yılının Ocak ayı itibariyle satışa sunulması planlanan otomobil, kullanıcısına güvenli ve keyifli yolculuk garantisini vermektedir.

2019 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Cadillac XT4 Genel Özellikleri

Kusursuz tasarımı ve sportif-şık görünümü ile otomobil hayranlarının ilgisini çeken Cadillac 2019 XT4 genel özellikleri söz konusu olduğunda otomobil severlerin beklentilerini büyük ölçüde karşılayabilecek özelliklerle donatılmış bir model.

Suv serisinde yeni modelini tanıtan Cadillac, XT4 modelini serideki en büyük ve geniş araçlardan biri olarak tanıtırken, modelin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise arka ve ön cephede yer alan büyük göz alıcı aydınlatma sistemi oldu. 8 inçlik dokunmatik ekran sistemi, 4 adet Usb çıkışı ile 3 adet 12 voltluk priz bölümü,15 watt şarj bölümü, 18 inçlik jantlar, Bose ses sistemi gibi özelliklerle donatılan model hakkında merak edilen konular arasında 2019 Cadillac XT4 fiyatı yer alırken üretici firma ABD, satış fiyatının 34.795 dolar olacağını açıkladı.

2019 Cadillac XT4 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Cadillac XT4 Teknik Özellikleri

Genel özelikleri bakımından oldukça donanımlı olan bu iddialı Suv modeli 2019 Cadillac XT4 teknik özellikleri açısından da bir o kadar iddialı giriş yakaladı. Görünüm itibariyle geniş ve büyük bir yapıda olan otomobil 4600 milimetre uzunluğunda olup 1880 milimetre en uzunluğuna, 1630 milimetre yüksekliğe ve 2780 Sks mesafesine sahiptir.

Boş vaziyette 1680 kg kadar ağırlığa sahip olan aracın hemen kaput altında 2 litre hacimli turbo benzinli motor yer almaktadır. 237 beygir gücü kapasitesi olan 2019 Cadillac XT4 modelinin motoru 350 bm tork üretebilme kapasitesine sahiptir. 9 ileri otomatik şanzımanla çalışan otomobilin aynı zamanda güvenlik konusunda arka çapraz trafik uyarı sistemi, kör nokta algılama ve ileri çarpışma önleme gibi sürüş destekleri bulunmaktadır.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*