2019 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Volvo V60 Cross Country Alınır mı?

2019 en iddialı araçlarından biri olarak lanse edilen 2019 Volvo V60 Cross Country model otomobiller, Volvo otomobil üreticisinin en şık tasarımlı araçlarından bir tanesidir. Araç severlerin merak içerisinde satışa sunulmasını bekledikleri aracın, özellikleri geçtiğimiz günlerde resmi mercilerce açıklandı.

Kusursuz bir dizayna sahip 2019 Volvo V60 Cross Country model aracın özellikleri oldukça fonksiyonel ve işlevsel olması sebebiyle otomobil meraklıların iştahını kabarttı. İsveç çıkışlı araçların yakın zamanda satışa sunulması ve piyasaya sürülmesi beklenmektedir. Ancak kesin bir çıkış tarihi henüz Volvo tarafından bildirilmiş değil. 2019 Volvo V60 Cross Country fiyatı konusunda ise yapılan açıklamalara göre satış fiyatının 42 bin dolar dolaylarında olması beklenmektedir.

2019 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volvo V60 Cross Country Genel Özellikleri

2019 Volvo V60 Cross Country genel özellikleri açısından otomobil meraklılarının beklentilerine cevap verebilecek nitelikte bir araç olarak göze batıyor. Göz alıcı tasarımıyla birlikte oldukça başarılı bir spor görünümüne sahip olan araç, motor konusunda sınıfının en güçlü motoruna sahip olmakta olup aynı zamanda eski sürümüne göre 3 inç daha uzun olacak şekilde tasarlandı. Bunun yanı sıra 2 litrelik bir silindir motor hacmine sahip olan otomobile aynı zamanda turbo şarj mekanizması da dahil edilmiştir. Öte yandan 2019 Volvo V60 Cross Country model otomobilin dört çeker bir karakterdedir. Ayrıca V60 Cross Coutry, off-road sürüş moduyla birlikte engebeli arazileri çok rahat çıkabilecek donanımdadır.

2019 Volvo V60 Cross Country Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volvo V60 Cross Country Teknik Özellikleri

2019 Volvo V60 Cross Country teknik özellikleri incelendiğinde, aracın gerek iç tasarım gerek ise dış tasarım bakımından sürücü ve yolcular için oldukça konforlu olabilecek şekilde karakterize edildiğini söylemek mümkündür. En son teknolojiyle donatılan V60 Cross Country model otomobillere aynı zamanda android auto ile Apple carplay desteği de dahil edilmiştir. Tüm bu özelliklerin haricinde Volvo’nun üreticiliğini üstlendiği bu model araçlar, seyir durumundayken aktif güvenlik özellikleri sayesinde güvenli bir yolculuk gerçekleştirilmesini sağlayacak yapıdadır. Bu nedenle güven konusunda problem yaşayan sürücüler, v60 Cross Country ile birlikte gönül rahatlığıyla sürüş deneyimi yaşayabilirler.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*