2019 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Volkswagen T-Cross Alınır mı?

2019 yılının en fazla merak edilen otomobil modelleri arasında yer alan Volkswagen T-Cross modeli Alman otomobil devi Volkswagen tarafından geçtiğimiz Ekim ayında büyük bir görsel sunumla tanıtıldı. Araba tutkunlarını tasarımıyla zaten büyülemiş olan bu yeni model, Amsterdam’da meraklılarına tanıtılırken en çok merak edilenler özellikleri ve fiyatı oldu.

2019 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volkswagen T-Cross Genel Özellikleri

Yeni 2019 Volkswagen T-cross genel özellikleri arasından en dikkat çekici özelliği Polo ve Arona ile benzer özellikler taşıması ve aynı aileden T-Roc ile dış tasarımının benzerlik taşıması oldu. Volkswagen’in gösterişli yeni modeli T-Cross, Arona’dan daha büyük kapasitede ve iç tasarım özellikleri bakımından direksiyonunun diğer Cross versiyonlarından farklı bir havayla dizayn edilmiş olmasıyla ön plana çıktı.

Modelin malzeme kalitesine göz atıldığında ise Polo marka modeller ile benzer kalitede olduğu dikkat çekiyor. Yeni eklenen özellikler arasında daha geniş bagaj hacmi, güvenlik anlamında; şeritten çıkma ikazı ve çarpışma önleme sistemi gibi donanımlarla birlikte hız sabitleyici, kör nokta uyarıcı ve park asistanı belirli ücret karşılığında ekstra alınabilmektedir.

2019 Volkswagen T-Cross Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Volkswagen T-Cross Teknik Özellikleri

Motor alternatifleri bakımından kardeşleri Polo ve Arona ile büyük benzerlikler taşıyan yeni T-Cross modelinin benzinli ve dizel seçeneğine göre özellikler değişmekte. Benzinli kısımda, 3 silindire sahip 1.0 Tsi motorların gücü 95 ile 115 olmakla birlikte ileri ki zamanlarda silindir kapatma yani Act teknolojisine sahip olan 1.5 motor seçeneğinin eklenmesi belirtilmekte.

Dizel kısmında ise yalnızca tek motor bulunmakta ve motor gücü 95 Hp iken 1.6 litre kapasiteye sahip. Üniteler 6 ileri manuel ile 7 ileri Dsg kombinlemesi ile birlikte satın alınabilmektedir. 2019 Volkswagen T-Cross teknik özellikleri ile kullanıcılarının konforunu ve güvenliğini üst seviyede tutuyor. Led farlar, aydınlatma sistemi, 17 inçlik jantlar ve konforlu rahat koltukları ile eşsiz sürüş ve yolculuk deneyimi için kullanıcılarını bekleyen T-Cross teknik donanımı açısından yüksek puan almayı başardı. Yeni modelin henüz Türkiye fiyatı belli olmasa da 2019 Volkswagen T-Cross fiyatı ise 18 bin EURO tutarından satışa sunulacak.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*