2019 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Aston Martin DBS 59 Alınır mı?

Sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilen ve yarış arabasını andıran havasıyla otomobil severleri mest eden araç modeli 2019 Aston Martin DBS 59 otomobilinin yakın bir tarihte bilindiği üzere tanıtımı gerçekleştirildi. Basına servis edilen otomobil hakkında birçok dikkat çekici detay bulunmakta. Üretici firma gerçekleştirdiği tanıtım törenin araç hakkında merak edilen pek çok özelliği açıkladı.

Ancak Aston Martin yetkilileri sınırlı sayıda üretimi gerçekleştirilen 2019 Aston Martin DBS 59 fiyatı konusunda hiçbir açıklama yapmadı. Fakat Monterey Müzayede’si bu otomobilin fiyatı konusunda birtakım iddialar ortaya attı. İddialara göre İngiltere’ye ait en pahalı otomobil modeli olmaya aday bu araçların fiyatı 22.5 milyon doların üzerinde bir fiyatla satışı sunulacak. Aracın 2019 yılı içerisinde satışa sunulması beklenmekte.

2019 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Aston Martin DBS 59 Genel Özellikleri

2019 Aston Martin DBS 59 genel özellikleri konusunda oldukça başarılı işlevsel özelliklere ve donanımlara sahiptir. Yarış arabasını andıran tarzıyla son derece dikkat çekici bulunan bu otomobilin tasarım işlemlerinde 1959 model Aston Martin 59 serisinden esinlenilmiştir.

Bunun yanı sıra aracın otomobil severler tarafından başarılı bulunan diğer özelliği ise motor özellikleridir. Motor konusunda harika bir iş çıkartan Aston Martin üreticileri, 2019 Aston Martin DBS 59 model otomobillere 715 beygir gücünde motor dahil etmiş olup, aynı zamanda bu motor çift turbo benzinli özelliktedir. Hız konusunda sınıfının en üst düzey otomobili olan bu araçlar, saatte 339 kilometre hıza kadar çıkabilmektedir.

2019 Aston Martin DBS 59 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Aston Martin DBS 59 Teknik Özellikleri

2019 Aston Martin DBS 59 teknik özellikleri bakımından oldukça avantajlı özellikleri bünyesine barındırmaktadır. Yeşil soft rengi ile başarılı bir tasarıma sahip olan otomobilin, renk detayları oldukça derinlemesine bir şekilde dizayn edilmiştir.

Öte yandan iç mekan konusunda sınıf atlayan Aston Martin Markası, 59 sayısını koltukları işlemiş olmak birlikte koltuklarını sentetik ve konforlu bir deriyle kaplamıştır. Bunun yanı sıra hız konusunda iyi olduğu kadar güvenlik konusunda da sınıfının en iyilerinden birisi olan 2019 Aston Martin DBS 59 model araçlar, kullanıcısına güvenli bir yolculuk vaat etmektedir.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*