2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Ülkemizde ve dünyada otomobil hayranları tarafından merakla beklenen 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline model otomobilin tanıtımı, 2018 yılı Mart ayında düzenlenen Cenevre Otomobil Fuarı’nda müthiş görsel sunulma yapıldı. Ayrıntılı güncellemeler kazanan otomobil güçlü görüntüsüyle bekleyenlerini heyecanlandırdı.

Popüler otomobil markalarından biri olan Skoda’nin yeni modelinin 2019 yılının ilk aylarında piyasaya sunulacağı aktarıldı. Scout modelindeki özellikler yeni model 2019 Fabia Combi Scoutline’da da göze çarpıyor. İşte 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline’ın özellikleri;

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Genel Özellikleri

Görüntü itibariyle önceki Fabia modellerine benzer olmasının yanı sıra diğer modellerden çok daha geniş olan 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline genel özellikleri açısından kendine has değişikliklerle lansmana girdi. Çok daha uzun ve geniş bir kasa hacmine sahip olan model, sportif tarzı benimseyen otomobil hayranlarının gözdesi olmayı hak ediyor.

Yeni Skoda Fabia Combi Scoutline üzerinde gerçekleştirilen yenilikçi çalışmalar modelin yeni bir görünüme kavuşmasını sağladığı gibi güncellenmiş olan bilgi sistemi sayesinde sürücüsünün işini daha da kolaylaştıracak yeniliklere sahip. Aynı zamanda rahat koltukları, geniş kasa hacmi, şık ve modern tasarımı ve diğer özellikleri tanıtılırken merak duyulan konulardan bir tanesi de 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline fiyatı oldu. Modelin fiyatı hakkında üretici firma tarafından henüz bir bilgilendirme yapılmadı.

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Skoda Fabia Combi Scoutline Teknik Özellikleri

Skoda takipçilerinin yeni otomobil araştırmalarından biri olan 2019 Skoda Fabia Combi Scoutline teknik özellikleri konusunda merak uyandırmaya devam ediyor. Geniş yapısıyla gözleri üzerine çeken modelin rakipleri ve sınıfı arasında üst düzey teknoloji sistemiyle donatıldığı bilinmektedir. İsteğe bağlı olarak 18 inçlik jantlar eklenebilen aracın Led aydınlatma sistemi ve bilgi-yönetim sistemi ayrıcalık kazanmasını sağlıyor.

Kullanıcısına bilgi yönetim sisteminin harika bir sürüş deneyimi yaşatacağı ve büyük kolaylıklar sağlayacağı aşikardır. Malzeme kalitesi açısından değerlendirilen 2019 Fabia Combi Scoutline model otomobilin malzemelerinin oldukça kaliteli oluşu dikkat çekmektedir.

Güvenlik sistemi yenilikleri ile de otomobil meraklılarının ilgisini çekmeyi başaran yeni Skoda modeli,gümüş rengi, mavi ve mat siyah renk seçenekleri ile piyasaya sunulacak.1 litrelik mpi motor gücüne sahip olan araç, motor seçenekleri olarak da 60-75 beygir gücü arasındadır.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*