2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Nissan Note e-Power Nismo S Alınır mı?

Japon otomobil markası Nissan yeni model Note e-Power Nismo S modelinin özellikleri hakkında merak edilenler açıklandı. Nissan’ın hızlı otomobil geliştirici ekibi olarak bilinen Nismo, genel ve teknik özellikleriyle yeni bir araçla otomobil takipçilerinin karşısına çıktı. Note modelini baştan aşağıya geliştiren üretici firma aracın küçük motoruna elektrikli ünite sistemini yerleştirerek Nissan e-Power Nismo S versiyonunu ortaya koydu. 2019 Nissan Note e-Power Nismo S fiyatı konusunda araç üreticisi tarafından henüz belirli bir açıklama kaydedilmedi.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note E-Power Nismo S Genel Özellikleri

Kusursuz tasarımı ve modern görüntüsüyle meraklılarını büyüleyen 2019 Nissan Note e-Power Nismo S genel özellikleri değerlendirildiğinde, tanıtım fuarında göze çarpan ilk yenilikler otomobilin iç ve dış dizaynı oldu. Genel anlamda motor bölümünde de değişikliğe gidilen Note e-Power Nismo S modelinde, dış tasarımında led gündüz farlarla donatılan sportif ön tampon bölümü, yan etek kısımları, 16 inç boyutundaki farlar ve siyah renkli yan aynalar göz dolduruyor.

Yokohoma Dna S lastiklerin yanı sıra arka difüzör, fı stoplu arka tamponu ve karartılmış arka ve yan aylar dikkat çekiyor. İç bölümde ise Nismo baskılı sportif tarz koltuklar, direksiyon ile orta konsoldaki kırmızı renk detaylar, klima havalandırma menüsü ve yine sportif direksiyon simidi klasik Nissan Note modelinden bir adım öne geçmeyi başarıyor.

2019 Nissan Note e-Power Nismo S Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Nissan Note E-Power Teknik Özellikleri

Japon otomobil firması Nissan, geliştirmiş olduğu 2019 Nissan Note e-Power Nismo S teknik özellikleri konusunda hibrit sistemini geliştirerek çok daha hızlı bir otomobille kullanıcılarının karşısına çıktı. Eklenen elektrikli ünite sistemi ile Note e-Power Nismo S modelinde 1,2 litre kapasitedeki turbo yakıt özelliğine ekstra güç kazandırıldığı görülmektedir.

Nismo S modelindeki bu özellik sayesinde çok daha iyi bir sürüş deneyimi hedefleniyor. Araca kazandırılan yeni performans özellikleri aynı zamanda genel tasarım hatlarıyla da yansıtılmış durumda. Sessiz ve daha hızlı olarak tanıtılan model 1,5 kwh kapasitesindeki batarya ile elektrikli motorla; 136 Ps, 134 beygir gücünde olup 320 nm tork kapasitesine sahiptir.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*