2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Mini John Cooper Works Alınır mı?

2019 tarihinde satışa sunulması heyecan içerisinde beklenen otomobiller arasında yer alan 2019 Mini John Cooper Works model otomobillerin yakın bir tarihte tanıtımı gerçekleştirildi. Bir otomobil fuarında tanıtılan araç, şık tasarımı ve şirin görünümüyle araç severler ilgi odağı olmayı başardı.

Bunun yanı sıra sportif duruşu ve küçük boyutlarda oluşu nedeniyle tam bir şehir aracı olmaya aday otomobillerden biri olma niteliği taşıyan bu araçların satış fiyatları konusunda da üretici firma tarafından bir takım açıklamalar yapıldı. 2019 Mini John Cooper Works özellikleri fiyatı Türkiye için 463 bin Türk lirası ile 475 bin Türk lirası arasında değişim göstermektedir.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Mini John Cooper Works Genel Özellikleri

Dış tasarımı ve iç dizaynı ile araç severlerin ilgi odağını üzerine çekmeyi başaran bu tip otomobiller şehir içi kullanımlarda yoğun bir şekilde tercih edilmektedir. Aynı zamanda manevra yeteneği oldukça gelişmiş olan bu araçlar, 2019 mini John Cooper Works özellikleri genel özellikleri açısından da oldukça merak edilmektedir.

Yenilenen ön yüzüyle birlikte önceki sürümlerinden daha şık bir görünüme bürünen Yeni Mini John Cooper model otomobiller, kaput, direksiyon simidi, merkezi yönetim sistemi, dokunmatik ekranı ve bagaj kapağı gibi ayrıntılarıyla orijinal görünümünden ödün verilmeden üretimi gerçekleştirilmiştir.

2019 Mini John Cooper Works Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Mini John Cooper Works Teknik Özellikleri

2019 Mini John Cooper Works özellikleri teknik özellikleri açısından oldukça ihtişamlı ve göze hitap eden teknik özellikleri kendisinde toplamaktadır. Ebat ve boyut olarak da önceki modellerinden farkı olmayan 2019 Mini John Cooper Works araçlarının en dikkat çeken özelliği renk seçenekleridir.

2019 yılında ilk yarısında satışa sunulması hedeflene araçlar Emerald gri metalik, Solaris turuncu metalik ve Starlight mavi metalik renkleri seçeneklerine sahiptir. 2019 model Mini Cooper otomobillerin yapım aşamasında karbon fiber ilaveli plastiklerin kullanılması aracın önceki sürümlerinden daha hafif olmasını sağlamaktadır.

Bunun yanı sıra güvenlik sistemleri konusunda oldukça iyi bir teknolojiye sahip olan 2019 Mini John Cooper Works otomobiller, kullanıcıları açısından güvenli bir araç olma özelliği taşıyacaktır. Öte yandan bu otomobilin motor gücü üretimi 160 Nm ve 190 bm tork gücü arasında değişim göstermektedir.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*