2019 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2021 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – Audi SQ2 Özellikleri Alınır mı?

2019 yılının Audi marka otomobilleri arasında en çok beklenen model Audi SQ2 modeli olarak yer alıyor. Bu modelin gerek kusursuz tasarımı ve göz alıcı görüntüsü Audi meraklılarını fotoğraf ve özellikleri açıklandığı günden bu yana heyecanlandırmaya yetti. 2019 yılının ilk ayları itibariyle piyasaya çıkması merakla beklenen 2019 Audi SQ2 model otomobillerin tanıtımı Paris Otomobil Fuarı’nda yapılırken, marka tarafından özellikleri detaylıca açıklandı. Basında gösterilen otomobil görsellerinde ise Audi SQ2 model otomobilin iç ve dış dizaynı dikkat çekti.

2019 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Audi SQ2 Genel Özellikleri

Audi model otomobiller arasında en yüksek güç kapasitesiyle öne çıkan 2019 Audi SQ2 genel özellikleri göz önünde tutulduğunda performans bakımından da dikkatleri üzerine toplamayı başarıyor. Audi otomotiv markasının yakın gelecekte piyasaya sürmeyi düşündüğü SQ2 model araçlar 300 hp motor gücünün yanı sıra 400 nm tork üretebilme sistemine sahip olma özeliği gösteriyor. Audi hayranlarının heyecanla takip ettiği Audi SQ2 modelinin başka dikkat çekici özelliği ise 2.0 Tsi motor kapasitesi olmasıdır.

Diğer yandan saatte yaklaşık 100 kilometre hızı 4,8 saniyede ulaşabilen Audi SQ2 model otomobillerin çekiş gücü sistemi de son derece güçlü olduğu gibi çekiş mekanizması 7 ileri S tronic vites sistemine sahiptir. Audi düşkünlerinin merakla beklediği 2019 Audi SQ2 fiyatı ise üretici firma tarafından resmi olarak henüz açıklanmadı.

2019 Audi SQ2 Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Audi SQ2 Teknik Özellikleri

Yüksek güç performansı ve tasarım özellikleri bakımından hem diğer Audi modellerinden hem de diğer otomobillerden ayrılarak bambaşka tasarım ve özelliklerle donatılan 2019 SQ2 Audi teknik özellikleri ile otomobil severlerin beklenti ve isteklerini büyük ölçüde karşılamaya yetecek donanıma sahip.

Dış teknik donanımı açısından her zevke hitap edebilecek ve göz dolduracak nitelikte tasarlanmış olan Audi SQ2 model araçlar, gelişmiş performans ve dizaynı ile kullanıcılarını bekliyor. 18 ile 19 inç uzunluklarındaki jantlara sahip model, 2018 SQ modeline kıyasla çok daha yere yakın konumda ve 20 mm kadar yerden yüksekte sürüş sağlıyor. Gerek led stop lambaları ve farları ile gerekse farklı sürüş modu özellikleriyle 2019 SQ2 model otomobiller kullanıcılarına keyifli bir sürüş deneyimi vaat ediyor.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*