2021 BMW Z4 M4Oİ Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Geçtiğimiz yıl yeni bir konsept olarak tanıtılan ve  Z4 M4 modeliyle tüm övgüleri üzerine toplamayı başaran BMW, yepyeni kasasıyla beraber aynı modelinin devamını getiriyor. Yeni modeline tam olarak Z4 M4Oİ ismini veren BMW, geçen yıldaki araca göre daha geniş bir kaput, yeni gövde çizgileri, arka kısımdaki spoyler ve ince farlarıyla farkını yaratmış diyebiliriz. Peki bakalım 2019 BMW Z4 M4Oİ modeli, bizlere hangi özellikleri sunacak?

2019 BMW Z4 M4Oİ Donanımı ve Teknik Özellikleri

Çift renkli, alaşımlı ve çelik jantlar 19 inç boyutunu oluşturuyor. Adaptif bir led aydınlatma sistemiyle ve gözün hemen hizasına şık bir şekilde yerleştirilmiş araç göstergeleri, 10.2 inç boyutundaki iki adet araç içi ekrana da eşlik ediyor.

6 silindirli 3.0 litre motor gücüne sahip olan araç, 500 nm tork gücü ve 382 beygir motor gücü üretebiliyor. Ayrıca diğer modelin 450 nm tork gücüne ve 350 hp beygir gücüne sahip olduğunu göz önüne alacak olursak, yeni modelin de tam bir efsane olacağını söyleyebiliriz.

Son olarak yapılan hız testlerinden bahsedecek olursak, aracın 100 kilometre hıza 4.4 saniye gibi kısa bir sürede çıktığını da söyleyebiliriz.

2019 BMW Z4 M4Oİ Çıkış Tarihi

Aracın teknik özellikleri henüz net olarak belli olmadığı için, çıkış tarihi de net olarak bilinmiyor. Fakat markanın yeni aracı dört gözle beklendiği için, araç 2019 yılının ikinci altı aylık diliminde mutlaka piyasaya çıkacaktır.

2019 BMW Z4 M4Oİ Fiyatı

Aracın çıkış tarihi ve tüm özellikleri belli olmadığı gibi henüz fiyatı da net olarak belirlenmemiş. Fakat aracın açığa çıkan özelliklerini analiz eden uzmanlar, aracın ortalama 48 – 49.000 Sterlin fiyat etiketine sahip olabileceğini öngörüyor.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*