2021 Hyundai Elantra Özellikleri, Fiyatı ve Çıkış Tarihi – 2021 Hyundai Elantra Alınır Mı?

Güney Kore’nin dev markalarından birisi olan Hyundai, Elantra serisini başarılı bir şekilde devam ettiriyor. 2019 Elantra modeliyle de karşımıza gelen Hyundai, yine güzel bir tasarımla ve tatmin edici güç özellikleriyle karşımıza geliyor. Agresif ve atletik bir duruşa sahip olan 2019 Hyundai Elantra modeli, şimdiden Hyundai severlerin merakları arasında. Peki bakalım 2019 Hyundai Elantra, karşımıza nasıl bir tasarımla ve nasıl özelliklerle gelecek?

2019 Hyundai Elantra Özellikleri

Stop lambalarında, kaput tasarımında ve normal arayüzünde bir hayli değişiklik yaşayan yeni Hyundai Elantra, görsel anlamda Hyundai seven vatandaşlarımızın isteklerini karşılayacak diyebiliriz. Aracın iç tasarımına baktığımız zaman da, diğer modellerden pek farkı olmadığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda 2,0 litre motor hacmine sahip olacak araç, en fazla 149 beygir oranında güç üretebilecek. 178 Nm tork gücü üretebilen araçta, ekonomik modeller seçenekleri de bulunacak. Ekonomik modeller ise 130 beygirlik güç ve 211 Nm tork gücü üretebiliyor.

2019 Hyundai Elantra modeli, iki farklı seçenekle karşımıza çıkacak. Birinci pakete baktığımız zaman, 6 ileri otomatik bir şanzıman görebileceğiz. Otomatik araç severlerin yanı sıra, manuel araçtan vazgeçmeyen vatandaşlarımız da düşünülmüş durumda. İkinci paketteki araç şanzımanı ise 6 ileri manuel olacak. ABS ve havalandırmalı disk frenler sayesinde güvenliği üst katlara çıkaran Hyundai, yeni Elantra modelinde arka çapraz trafik uyarısı sensörü de bulunacak. Hız sabitleyici, çarpışma uyarısı, elektrikli sunroof, navigasyon ve ayarlanabilir koltukların yanı sıra, 8 inçlik eğlence ekranı da aracın hemen ön kısmına konuşlandırılacak.

Aracı, şuan için bayilerde bulabilmeniz mümkün. Ayrıca 2018 sonuna kadar geçerli olan ÖTV indiriminden faydalanarak, fırsatı kaçırmadan araca daha uygun fiyata da sahip olabilirsiniz. Fiyat konusunda şuan bir bilgimiz olmasa da, Hyundai bayilerini arayarak fikir alabilirsiniz.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*