General Mobile 5 Plus Alınır mı? GM5 Plus Özellikleri ve Fiyatı

2016 yılı içerisinde çıkan ve özellikle ekonomik akıllı telefon kullanıcılarının büyük bir merakla beklediği General Mobile GM5 Plus’ı inceledik. Tasarımıyla, özellikleriyle GM5 Plus özellikleri nelerdir? GM5 Plus ne kadar? GM5 Plus alınır mı? sorularının cevaplarını birlikte inceleyelim.

General Mobile GM5 Plus Özellikleri Nelerdir?

Anroid 6.0 Marshmallow ile birlikte satışa sunulan General Mobile GM5 Plus, yine metal kasa kullanarak dayanımından ödün vermedi. 4 farklı renk seçeneği olan cihazın arka kamerası 13mp olmasının yanında, flash ve otofokus özellkleri ile de kullanıcılara daha rahat bir fotoğraf deneyimi sunmayı hedefliyor. 2.5D gorilla glass kullanılarak üretilen eranı 5.5inç boyutunda ve Full HD özelliklerinde. 300 Mbps indirme ve 100 Mbps yükleme hızı ile birlikte piyasaya sürülen GM5 Plus, 4.5G Cat7 bant işlemcisi ile kullanıların bağlantı hızını önemli ölçüde artırıyor. Dahili hafızası 32GB olan cihaz, 128 GB’a kadar artırılabilen hafızanın yanında tam 3GB RAM ile, kullanıcılarının işlem sürelerini kısatlmayı hedefliyor.

General Mobile GM5 Plus Ne Kadar?

Özellikle ekonomik akıllı telefon kullanıcılarının büyük ilgisini çeken General Mobile, yakaladığı performans çizgisini bozmadan hizmet vermeye devam ediyor. Özellikle ön kamerada kullandığı flash sayesinde kolay ve keyifli bir selfie deneyimi sunan General Mobile, GM5 Plus cihazını 999 Türk Lirasından alıcılarıyla buluşturuyor.

General Mobile GM5 Plus Alınır Mı?

Kullanıcılarının bütçe planlamasını ön planda tutarak üretim yapmayı misyon haline getiren General Mobile, yeni amiral gemisi GM5 Plus ile de beklentileri en üst seviyelerde karşılamaya devam ediyor. Üstün performansının yanında mükemmel bir servis desteği sunmayı başaran General Mobile, GM5 Plus modelinde de %79 oranında ekran-kasa oranına sahip olarak, geniş bir ekran deneyimi ile birlikte; tuş kilitli olduğunda güç düğmesine 2 defa basıldığında açılan kamera sayesinde hiçbir anınızı kaçırmadan kaydedebileceğiniz bir deneyimi avuçlarınıza bırakıyor.

Yorum Yazın

Verdiğiniz e-posta adresini başkaları göremez.


*